Nie jesteś zalogowany.
Łukasz Witkowski napisał:
zoomboy napisał:
Konrad, ****** *******!
Łamiesz zasady tego Forum, Zoomboy'u.
PRZEPRASZAM
Nasze wulgaryzmy zdominowaly jezyk nie tylko w kraju ale tez na emigracji, gdzie Polacy czesto upadaja nizej jeszcze niz w ojczyznie. (Konrad, my nie upadlismy tak nisko dzis, to stalo sie juz bardzo dawno). Jezyk polski zostal ukwiecony slowami nie tylko kiedys niecenzurowanymi ale takze dodano do niego wiele slow obcojezycznych. Bylam w kraju a zaraz potem w Londynie. To "nurzanie sie" i "dno szamba" to jest wlasnie to co Polakow kreci zarowno u siebie jak i na zewnatrz. No i te piekne polskie mlode dziewczyny u ktorych k.., ch... itp. sa na porzadku dziennym. Pamietam w Polsce audycje w TVP kiedy znani profesorowie zastanawiali sie nad wprowadzeniem owych wyrazen do slownika jez. polskiego i uznaniem ich w mowie potocznej. Skoro i tak istnieja...
no to w koncu wiem co to jest to Kworum
zoomboy napisał:
PRZEPRASZAM
:-)
Lukasz jak to jest z tymi telefonami do ciebie ?
jak ktos dzwoni w Warszawce do przekieruje to na twoj numer w Michigan ?
Czy moze to cos w rodzaju magic jack lub vonage softphone .
Dwa biura, liczace sie firmy tak maja... ![]()
madmax napisał:
przekieruje to na twoj numer w Michigan? Czy moze to cos w rodzaju magic jack lub vonage softphone .
Tak, mam przekierowanie do mnie na komórkę po godzinie 17:00 czasu środkowoeuropejskiego (czyli dokładnie wtedy gdy Pani Zosia z warszawskiego biura mojego podcastu idzie do domu). Kiedy ja śpie, Pani Zosia jest już w pracy i Ona odbiera telefony.
A na poważnie: Skype, drogi Madmax'ie. Skype. Vonage zbyt drogie, skonfigurowanie jakiejś usługi VOIP samodzielnie zajełoby mi zbyt dużo czasu. Poszedłem po najmniejszej linii oporu :-)
Czy jest to tylko moje spostrzeżenie, czy tez poluźniło się na forumowym bilbordzie?
Kogo "wymiotło"?
Odpowiadam sam sobie. Już "wróciło" ![]()
Ostatnio edytowany przez zoomboy (03.25.2009 17:36:02)
Vonage ,rzeczywiscie mozna powiedziec drogi. Na poczatku byla to super alternatywa do lokalnych polaczen lecz teraz idzie w slady swietej pamieci Ameritech. Problem jaki mam z VOIP to jakosc polaczenia a szczegolnie jezeli faksy. Z opcji , ktore probowalem niestety tylko vonage proponuje w miare dobra transmisje plus $10.00 extra za nie limitowane rozmowy zagraniczne. Jakos sie do Skype nie moge przekonac ale za to telefon z onet dziala super.
Chyba nie ten temat , zaraz ktos mi da po lbie
Informuje o zmianach na Forum:
1. Wątek zatytułowany "Wywiad Pani Karlic w Polskie Detroit" został bezpowrotnie usunięty. W razie jakichkolwiek pytań proszę kontaktować się z Administratorem Forum lub bezpośrednio z kancelarią prawną Bodman LLP.
2. Do wątku zatytułowanego "www.telewizjadetroit.com" naniosłem kilka zmian w wypowiedziach niektórych Użytkowników.
3. Użytkownik "adibu" ze względu na złamanie Zasad obowiązujących na tym Forum zostaje usunięty (punkt 4.4).
Życze miłego dnia!
Panie Administratorze, zauważyłem dzisiaj jakiś kurz budowlany. Co się dzieje?
Czy to pięterko jest dobudowywane, czy tez piwniczka wykańczana?
tez to zauwazylem , cbyba jednak jakies fundamenty w planie ?
Coś się dzieje :-) Przez następnych kilka dni możecie doświadczać podobnych przerw w działaniu Forum. Szczegóły wkrótce...
Czekamy jak zawsze z napięciem i niepokojem. ![]()
Nastala prawie cisza na Forum, czyzby Lukasz wystraszyl wszystkich.Moze boja sie wypowiedziec bo obawiaja sie prawnej odpowiedzialnosci???? Ha ha jak mozna ludzi powstrzymac od wypowiedzi.
Tak, z pewnoscia wykręcają mokre pieluchy. ![]()
Czy to tylko moje spostrzeżenie, czy rzeczywiście forumowicze jak gdyby "zmiękli" ?
Czyżby "Bodman LLP" spowodował ten zastój?
Musze wam wyjaśnić. ze wszystkie Bodmany (niezależnie od literek, które doczepiają do swego nazwiska tak naprawdę niewiele mogą), tak wiec piszcie o wszystkim co was bulwersuje, w....ia, a nawet drażni.
After all, this is US of A, 1st Amendment i temu takie...
Odwagi, zuchy wy moje...
Dla kurażu, obejrzycie sobie http://www.youtube.com/watch?v=FvPbxZmZxZ8 , szczególnie moment 1,21.